یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات

یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات
مطالب - مقالات - برنامه ها و پروژه های مربوط به فناوری اطلاعات و رایانه گاها علمی و اجتماعی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

لینک های مفید 2


اینترنت اکسپلورر به سرنوشت پیکان دچار خواهد شد!

خوشبختانه چندی پیش، خبر پیشی گرفتن تعداد کاربران گوگل کروم در سراسر دنیا از اینترنت اکسپلورر را شنیدیم.

وضعیت در ایران تا حدودی متفاوت است. تا همین چند سال پیش اینترنت اکسپلورر ۶ در ایران یکه تازی میکرد، اما به لطف کمپانی های موزیلا و گوگل و ناله و نفرین های جامعه ی توسعه دهندگان وب، این مرورگر به سرنوشت پیکان دچار شد. با اینکه نوه و نتیجه های این مرورگر زنده هستند اما در چند هفته ی آتی شاهد عبور موزیلا فایرفاکس از سد اینترنت اکسپلورر در ایران خواهیم بود. خوشبختانه هم اکنون فایرفاکس با سه دهم اختلاف از اینترنت اکسپلورر، صاحب ۴۰٫۶۷ درصد بازار مرورگر ایران میباشد و مجموع کاربران کروم و فایرفاکس ۵۴ درصد، در برابر ۴۰٫۹ درصد سهم اینترنت اکسپلورر قرار دارند. این موضوع برای توسعه دهندگان وب جای بسیار خوشحالی دارد.

با اینکه مایکروسافت با ارائه اینترنت اکسپلورر ۹ قدم نسبتا رو به جلویی برداشت، اما به اعتقاد بنده، مال، همان مال است، فقط پالونش را عوض کرده اند! اینترنت اکسپلورر ۹ چه برای کاربر و چه توسعه دهنده وب، مثل یک سمند خسته است! نه قطعه ساز (توسعه دهنده وب) میتواند جدیدترین فناوری ها را رویش پیاده کند و نه کسی که سوارش میشود لذت کافی را میبرد. البته اینها نظرات کسی است که سوار لکسوس شده است! از این حرف ها گذشته کروم انتخاب شماره یک توسعه دهندگان وب است. توسعه وب با ابزارهایی که کروم برای برنامه نویسان فراهم کرده بسیار بسیار سریعتر و آسان تر شده است، باور کنید تا حدی که گاهی آدم میخواهد سجده ی شکر به جای بیاورد!

گوگل کروم، لکسوس دنیای مرورگر هاست. یک وقت آدم پولش نمیرسد به لکسوس، سمند سوار میشود. اما وقتی میشود توی دنیای مرورگرهای اینترنتی سوار لکسوس بشویم، چرا سمند؟ اینترنت اکسپلورر مفت است، کروم هم! کروم با اینکه تازه واردِ میدان است، اما از همه پیشی گرفته. هنوز از راه نرسیده ۲۰ تا ورژن منتشر کرده است و خودش را زیادی لوس کرده، اما با امثال IE که مقایسه اش میکنیم میبینیم انصافا همین حالا جا دارد ادعای ورژن ۳۰ بودن هم بکند!

امیدواریم Chrome اولین شود!
معمولا در بحث استفاده از فناوری، ایران همیشه از دنیا یک پله عقب است. ۲۰۱۱ بود که تعداد کل کاربران ویندوز ۷ در دنیا، از تعداد کل کاربران ویندوز xp پیشی گرفت. این اتفاق مدتی بعد در سال ۲۰۱۲ درایران افتاد. تازه ۱ ماه است که کروم به مرورگر شماره یک دنیا تبدیل شده است! پس ما امیدوارم یکی دو سال دیگر همین اتفاق در ایران افتاده باشد. با اینکه فایرفاکس هم عالی است، اما کروم روان تر و سریعتر است. در هر صورت کروم و فایرفاکس دو مرورگر اصلی سال های آتی ایران خواهند بود و اینترنت اکسپلورر ۹ و برادرانش با اینکه سمند و پراید و … هستند، اما به سرنوشت پیکان دچار خواهند شد.

هیچ چیز برای یک توسعه دهنده وب عذاب آور تر از این نیست که سایتش را با اینترنت اکسپلورر های قدیمی سازگار کند! من ابتدا به عنوان یک کاربر اینترنت و سپس به عنوان یک توسعه دهنده وب از بابت اتفاقات خوبی که در پیش است، پیشاپیش بسیار خوشحالم و وقوعشان را به شماهم تبریک میگویم. ;)

لکسوس چابک تر، روان تر، سریعتر، ساده تر و ایمن تر است! همچنین راندمان و کارایی بالایی دارد که منجر به آسایش و لذت شما خواهد شد. به جای سمند خسته تان، هوس یک لکسوس نکرده اید؟ بفرمایید لکسوس


نظرات شما عزیزان:

سپیده
ساعت23:47---11 مرداد 1391
سلام خیلی مطالبتون نابه فقط ای کاش هر موقع آپ میشدید من خبر دار میشدم

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ شنبه 10 / 5 / 1391برچسب:اینترنت اکسپلورر به سرنوشت پیکان دچار خواهد شد!, ] [ 12:38 ] [ کاوه حق پناه ]
.: Weblog By KMF :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا جهت علاقمندان به فناوری اطلاعات و رایانه و انجام امور مربوط به دروس و پروژه ها میباشد. (البته شایدم یکمی بیشتر). البته ناگفته نمونه که علاوه بر مطالب عنوان شده ، مطالبی نیز در باب اجتماعی و فرهنگی و هنری و گاها نیمه 30یا30 که پیگرد نداشته باشه :) جهت اطلاع و آگاهی شما عزیزان گذاشته شده. همه مطالب متعلق به بنده نبوده و بعضآ توسط ساير دوستان و اون دسته عزیزانیه که مطالبشون موجوده و نتونستم منبعش رو پیدا کنم، ارائه ميشه. شما نيز چنانچه تمايل به ارسال مطلبی داشته باشيد،با كمال مسرت آنرا با نام خودتان در وبلاگ منتشر ميكنم. تاریخ تاسیس: 20 مهر 1390 ارادتمند شما: کاوه حق پناه
موضوعات وب
1 لینک های مفید
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

امکانات وب
Online User